O nás

Ahoj, vítáme tě na našem blogu, který vznikl dost rychle, neplánovaně, ale snad se ti bude líbit, co na něm najdeš. Články tu budou od Julči a Olivky z instagramů @hromadaknih a @reading__maniac!

O Julče: 
Obyčejná sedmnáctiletá holka, která propadla kouzlu knih. Nejraději čte fantasy, ale občas sáhne i po Young adult nebo klasice. Miluje focení, cestování, psaní a právě proto jsou jejími sny procestovat svět a napsat vlastní knihu. V jejím počítači byste tak našli milion rozepsaných souborů s povídkami a všemožnými příběhy, které stále čekají na dopsání. Velkou část svého času věnuje seriálům, hudbě nebo čtyřnohým členům rodiny. Ráda něco tvoří nebo kreslí, i když jí to moc nejde. Její bookstagram v dubnu oslaví roční narozeniny a je neskutečně vděčná za to, že může patřit do téhle knižní komunity!

O Olivce:
Podivná čtrnáctiletá čtenářka, která chce mít vkus na knihy, ale občas jí to nevyjde. Bere si s sebou knížku i když ví, že na ní nebude mít čas. Většinu volného času kromě čtení tráví sledováním seriálů, posloucháním hudby a hlavně nekonečným přemítáním o životě. Píše si sama pro sebe básně, kterým skoro nerozumí. Ráda kreslí a miluje umění spojené s romantikou - možná proto je její nejoblíbenější kniha Dám ti Slunce. Žije v domněnce, že jednoho dne bude součástí tohoto příběhu, protože "Maybe some people are just meant to be in the same story." Čte převážně Young Adult literaturu a fantasy i když jí ze všech žánrů nejvíc baví dystopie a světová literatura od Odeonu. Knižní instagram má už přes rok a nevypadá to, že by s ním brzy měla v plánu skončit!

Těchto pár věcí ti snad přiblížilo, kdo vlastně jsme. Už se neskutečně těšíme na to, až sem budeme pravidelně psát ať už o knihách, seriálech nebo čemkoliv jiném!

Komentáře

Oblíbené příspěvky